Beşiktaş, sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli Cidde’den bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Brezilyalı orta saha Josef de Souza'nın sözleşmesinin 2021-2022 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
Beşiktaş, mutluluktur.
Josef de Souza'nın sözleşmesi 2021-22 sezonunun sonuna kadar uzatılmıştır.#ArmandaSaklı pic.twitter.com/vIZqnaWgFp
— Beşiktaş JK (@Besiktas) January 31, 2021
Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Beşiktaş, mutluluktur. Josef de Souza'nın sözleşmesi 2021-22 sezonunun sonuna kadar uzatılmıştır” denildi.
Paylaşılan videoda 31 yaşındaki futbolcu “Sadece iki kararımdan şüphe duymadım. İlki Beşiktaş’a gelmem. İkincisi Beşiktaş’la sözleşmemi yenilemek. En büyük Beşiktaş” denildi.
Öte yandan Beşiktaş’ın yeniden renklerine bağladığı eski yıldızı Cenk Tosun, bugün saat 23.45’te İstanbul'da olacak. İngiltere’den özel uçakla gelecek olan Tosun, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne inecek.
İngiltere’den geldiği için bir süre karantinada kalacak yıldız futbolcu, karantina sürecinin ardından takıma dahil olacak.