Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi, Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaştığı mücadele Gary Medel ve Adriano’nun sakatlığı ile sarsıldı. Karşılaşmanın 23. dakikasında Visca ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Adriano için sağlık görevlileri sahaya girdi. İlk tedavisi saha içinde yapılan Adriano, oyuna devam edemeyeceğini belirterek değişiklik istedi. Beşiktaş’ta teknik heyet, 25. dakikada Adriano’nun yerine Caner Erkin’i sahaya sürdü.
Karşılaşmanın 80. dakikasında ise bu kez Gary Medel sakatlık yaşadı. Yaşadığı ağrı sonrası yedek kulübesine değiştirilmesi şeklinde işaret veren Gary Medel’in yerine Güven Yalçın oyuna dahil oldu.
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Genk ile deplasmanda oynayacağı kritik maç öncesi Medel ve Adriano’nun sakatlığı, Beşiktaş teknik heyetini zora soktu. Hem Medel’in hem de Adriano’nun arka adalesinde sertleşme olduğu için oyuna devam edemedikleri öğrenildi.
Adriano’nun durumu yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak.