Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, kendisi gibi çalkantılı günler geçiren Bursaspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Mustafa Denizli'nin 23 yıl sonra yeniden sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıkacağı mücadele 20.00'de başlayacak. Futbolculuk ve teknik adamlık döneminde Ali Sami Yen Stadı'nda tarih yazan Mustafa Denizli, ilk kez Türk Telekom Arena'da boy gösterecek ve Kasımpaşa beraberliğini unutturmak isteyecek.
MUSTAFA DENİZLİ İLERİYİ BOZMAYACAK
Zirve yarışında geri kalmak istemediği için 3 puandan başka bir çıkar yol görmeyen Mustafa Denizli, şampiyonluk yolundaki şanslarını yüzde 51 olarak değerlendirmişti. Maça ileride Burak'la çıkmaya hazırlanan başarılı teknik adam, Sneijder, Podolski ve Yasin üçlüsüne dokunmayacak. Orta alanda ise Selçuk'un yanında Bilal forma giyecek. Savunmada da Kasımpaşa maçındaki 4'lüyü sahaya sürecek.
MUHTEMEL 11’LER
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan, Selçuk, Bilal, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
BURSASPOR: Mert, Advincula, Serdar, Dany, Emre, Bekir, Josue, Hosogai, Stoch, Dzsudzsak, Necid TEKNİK DİREKTÖR: Ersel Uzgur