Erdem ERGÜDEN
1.AYAK: MISS QUEEN çok iddialı. İlk yarışındaki performansıyla dikkat çeken AKFIRAT sert rakibidir. İdmanlarında kanatlanan PRENSES DEHERE yazılmalı. BERGAMA ve PICCIKATO daha sonra düşünülmeli.
2.AYAK: Sonları çok kuvvetli olan kaliteli safkan STEEL CAT, seri stiliyle kazanabilir. En yakın takipçisi, fit durumdaki COFFEE BEAN olur. FESTINA LENTE, TAPIT GIRL ve KIMURA da kollanmalı.
3.AYAK: İlk iki startını kazanan SUCCESS, çalışmalarında da mükemmel görünüyor ve ilk atım. Tecrübeli SANTINO ihmale gelmez. ERDİNÇBEY ve CASH IN bu ayağın sigortalarıdır.
4.AYAK: Rakiplerine uzak fark atarak kazandığı son yarışında muhteşem görünen ABUŞ'un, kusursuz formuyla yine aynı pist ve mesafedeki bu koşusundan da galip ayrılmasını bekliyorum.
5.AYAK: MENGÜBERT, iyi durumdaki ekürisiyle çok şanslı. Tek rakibi, son startını G2 Kazım Karabekir Koşusu'nda alan ve çok sert rakiplere çatan CANCAŞ olacaktır.
6.AYAK: Kondisyonları birbirine yakın görünen SHERE KHAN, BERATEREN ve EASTER birlikte değerlendirilmeli. İdmanlarında mükemmel görünen MYBUG ise göz önünde tutulmalı. Bol şanslar.
TAHMİN
5-1-7-3-6 8-2-1-9-4 5-3-2-1 1 1-3 3-5-4-6