F.BAHÇELİ futbolçular, sabah yapılan antrenmanın ardından LİV Hospital'da sağlık kontrolünden geçti. Antrenmanda sarı-lacivertli oyuncular, 40 dakika ritim ve koordinasyon uzmanı Ebru Yıldırım ile dikkat ve çevre kontrolünü geliştirici çalışmalar yaptılar.
Hulalup adı verilen aletin içinden geçerek inanılmaz eğlenceli dakikalar yaşayan futbolcular, aynı zamanda idman yapmanın keyfini çıkardılar.
Bugün tatil, yarın Topuk!
UZUN süredir günde çift idman yapan futbolcular, bugünü dinlenerek geçirecekler. Sarı-lacivertliler, yarın saat 09.00'da yapacağı antrenmanın ardından kamp çalışmaları için Topuk Yaylası'na gidecekler.
F.Bahçe için ABD’ye gitmedi!
RİTİM, koordinasyon ve mentor uzmanı Ebru Yıldırım'ın hikayesi ilginç. ABD'de Boston Üniversitesi'nde burs kazanan Yıldırım, Ersun Yanal'ın teklifi üzerine hayalinden vazgeçmiş.